Tamab

Om oss

1972 startade familjen Halvardsson företaget Tamab. Då, precis som nu, har fokus varit på att sälja och lägga golv, kakel, klinkers och mattor av högsta kvalitet.

Hjärtat i vår verksamhet är vår butik i Taberg. Det är här vi har vår utställningsyta med inspiration och produkter och det är här du träffar oss för rådgivning och köp. Vi är idag fem anställda på företaget, därutöver har vi ett flertal underleverantörer som vi anlitar för uppdrag inom exempelvis VVS och elektronik.

När du väljer Tamab kan du känna dig trygg. Vi är certifierade enligt GVK, Svensk Våtrumskontroll och vi ger tio års garanti när vi lägger fuktspärrar i våtrum. För att säkerställa att vårt arbete utförs på bästa sätt, ur flera aspekter, jobbar vi efter en miljö- och kvalitetspolicy.

Kvalitetspolicy

Mattläggare- och plattsättaryrket har långa och stolta traditioner som kräver gedigna yrkeskunskaper. Kvalitet är för oss ett begrepp som innefattar tekniskt kunnande, lyhördhet och respekt för kundens önskemål och förväntningar.

Vårt kvalitetsmål är att få och befästa ett gott rykte som kvalitets- och miljöanpassad golv- och kakelentreprenör, som alltid ger kunden entreprenader med högsta kvalitet. För att kunna hålla hög kvalitet måste vi ständigt arbeta för att förbättra vår kompetens och tillse att vi har de bästa produkterna, vi skall även uppfylla de lagar och förordningar som gäller för branschen.

Miljöpolicy

Vårt mål är att Tamab alltid skall känna till, och följa, de lagar och krav som gäller inom miljöområdet.

  • Vi skall alltid vara observanta och ständigt försöka förbättra vårt miljöarbete.
  • Vi ska uppfylla kraven för system Auktoriserat Golvföretag.
  • Vi skall uppfylla kraven i lagar och förordningar samt lokala bestämmelser. Detta innebär att all verksamhet i företaget skall präglas av detta tänkande och handlande.
  • Vi skall i samverkan med Golvbranschens riksorganisation arbeta med normer och metoder för att minska miljöbelastningen.
  • Vi skall använda produkter som har dokumentation om miljödeklarationer, tekniska beskrivningar m.m
  • Vi skall göra miljöpolicyn förstådd bland våra medarbetare samt känd hos våra kunder, leverantörer och andra intressenter.